MUZ FM

NEWS

Lady Gaga: ”Am fost violată de un producător”

Lady Gaga mărturiseşte că a fost violată de către un producător muzical, şi menţionează că nu este vorba despre Dr.Luke.

Lady Gaga a dezvăluit în emisiunea lui Howard Stern că a avut o adolescenţă de coşmar. Un producător muzical i-a furat cele mai frumoase clipe pe care le putea trăi ca un om normal. Acesta a violat-o şi a supus-o unor lucruri despre care nici nu vrea să-şi mai amintească. Stefani Germanotta, alias Lady Gaga, avea 19 ani când a fost batjocorită de acel producător, scrie Daily Mail.

A avut nevoie de multe şedinţe de terapie pentru a-şi putea reveni din coşmar. Producătorul era cu 20 de ani mai în vârstă ca ea.

hepta-1764787

 

Lady Gaga şi partenerul ei de viaţă, Taylor

Avocatul cântăreţei Kesha, Mark Geragos, a scris pe Twitter că Dr. Luke (Lukasz Sebastian Gottwald) este omul care a violat-o. Reprezentanţii lui Lady Gaga spun că avocatul Mark Geragos are informaţii eronate şi nimic din ceea ce spune nu este adevărat, dar nici nu au numit persoana în cauză.

Lady Gaga îşi aminteşte cum îl ruga să nu o facă, să se oprească şi să stea de vorba despre lucruri plăcute. Nimic din cele spuse de ea nu l-a oprit pe bărbat de la fapta sa.

hepta-194780

 

Lady Gaga la începutul carierei sale artistice

”Ani de zile am avut nevoie de terapie, nici măcar nu puteam să râd, nu am mai fost om, am fost în depresie”, spune Lady Gaga. Vedeta spune că muzica a ajutat-o foarte mult la recuperare. Cu ajutorul ei a putut scoate în faţă vedeta care dorea să devină, în timp ce Stefani cea rănită îşi purta durerea în interior.

Lady Gaga nu a vorbit despre asta multă vreme, preferând să creadă că poate trece singură peste, apoi a realizat că are nevoie de ajutor pentru a se elibera.

Mark Geragos îşi susţine în continuare pledoaria şi crede că pornind de la cazul lui Bill Cosby au apărut tot mai multe mărturisiri ale vedetelor, mai mult sau mai puţin cunoscute, care au trecut printr-o asemenea experienţă nefericită. Tot el ne aminteşte că în luna octombrie, Lady Gaga a intentat un proces de agresiune sexuală împotriva lui Dr. Luke, acuzaţii pe care el le-a negat.

Sursa: apropotv.ro