MUZ FM

NEWS

Lady Gaga are un nou iubit [FOTO]

Lady Gaga are un nou iubit și, contrar așteptărilor, nu este vorba de Bradley Cooper. Se pare că artista se iubește cu un inginer de sunet.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani ar avea o relație cu Dan Horton, cu care a fost văzută sărutându-se în weekend, în timp ce luau masa la un restaurant din Studio City, California. Ulterior, o sursă a declarat pentru E! News că Lady Gaga „are o relație” cu Dan.

Cei doi se cunosc de mai mult timp, însă de curând relația lor a devenit de natură romantică. În urmă cu șase luni, cântăreața a rupt logodna cu Christian Carino, moment ce a alimentat zvonurile privind o posibilă relație cu actorul Bradley Cooper. Dan și Gaga se cunosc din luna septembrie a anului trecut, când el a devenit inginerul ei de sunet.

O altă sursă a declarat pentru The Mirror că artista se „bucură că s-a aflat (n.r. de relație ei cu Dan) și că nu trebuie să se ascundă”. După ce au stat închiși într-un studio împreună, Lady Gaga acum „vrea să poată să iasă și să facă diverse lucruri împreună cu el”. Bărbatul nu este străin de stilul de viață al cântăreței, întrucât a lucrat timp de un deceniu cu nume mari ale industriei, precum Bruno Mars, Justin Timberlake, Taylor Swift și Jay-Z. Dan a fost însurat cu actrița și cântăreața Autumn Guzzardi.

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns