MUZ FM

NEWS

Lady Gaga cântă în cinstea Donatellei Versace

Lady Gaga a scris o melodie în onoarea faimoasei creatoare de modă Donatella Versace, artista spunând că este „o melodie pop distractivă şi nebună, care o reprezintă ideal pe Versace”. Piesa dedicată creatoarei de modă, cu care Lady Gaga este prietenă, a fost inclusă pe noul album al artistei – „ARTPOP”.
„Melodia este distractivă şi nebună, cu beat-uri electronice, şi am realizat-o cu producătorul meu, Zedd. Este vorba despre o femeie puternică şi căreia nu îi pasă ce crede şi spune lumea, fiind mândră de ceea ce este şi care îşi continuă drumul indiferent de circumstanţe”, a declarat Lady Gaga.
Pe de altă parte, Donatella Versace a afirmat că iubeşte melodia pe care Lady Gaga i-a dedicat-o. „Vreau să-i mulţumesc pentru genialitatea, creativitatea şi talentul incredibil. Sunt onorată să fiu prietena ei şi, desigur, iubesc această melodie”, a spus Donatella Versace.
Versurile melodiei dedicate creatoarei de modă sunt: „Donatella, poate este o afurisită, poate e prea slabă, poate e prea bogată, poate e prea în top. Sau, poate este genială, poate este inteligentă, poate este puternică, poate este totul, poate este Donatella”.
Donatella Versace, născută pe 2 mai 1955, este vicepreşedintele executiv şi designerul principal al grupului Versace.

Lasă un răspuns