MUZ FM

NEWS

Lady Gaga, colaborare cu Paul McCartney

Lady Gaga a publicat pe reţeaua de socializare două fotografii care o prezintă într-un studio de înregistrări alături de Paul McCartney, confirmând astfel speculaţiile despre o colaborare muzicală a cântăreţei americane cu fostul star al trupei The Beatles, informează billboard.com.

Mike McCready, chitaristul trupei Pearl Jam, apare şi alături de cei doi artişti într-una dintre cele două fotografii.

„Am avut o frumoasă sesiune de înregistrări cu Sir Paul McCartney şi câţiva prieteni”, a scris artista americană în textul care însoţeşte prima fotografie, care o prezintă alături de Paul McCartney şi un grup numeros de instrumentişti. „Am lucrat la unul dintre multele proiecte secrete ale sale! Muzicieni fantastici, vibraţie bună şi multe zâmbete”, a continuat Lady Gaga.

Lady Gaga a publicat apoi o a doua fotografie, care o prezintă doar alături de Paul McCartney, iar textul care ilustrează imaginea face referire la prima conversaţie a artistei americane cu legendarul muzician britanic: „Întotdeauna mă simt bine alături de prietenii mei. Nu voi uita niciodată momentul în care el mi-a telefonat anul trecut pentru a lucra împreună, iar eu am închis telefonul, pentru că am crezut că era o farsă!”.

Paul McCartney pare să prefere în ultima vreme colaborările muzicale inedite, cu artişti în vogă, dar mult mai tineri. Astfel, artistul britanic a înregistrat alături de Rihanna şi Kanye West un single, „FourFiveSeconds”, al cărui videoclip a fost lansat marţi.

 Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Cântăreaţa Lady Gaga, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica „don’t-ask-don’t-tell” („nu întreba, nu spune”) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Sursa: Mediafax