MUZ FM

NEWS

Lady Gaga din nou singură! Vezi de ce a părăsit-o iubitul

Lady Gaga a fost părăsită de iubitul său, după ce acesta nu a mai rezistat programului foarte încărcat al artistei.

Cântăreaţa avea o relaţie din anul 2011 cu actorul Taylor Kinney, care a decis că relaţia lor nu mai poate funcţiona în condiţiile actuale.

Un prieten al actorului a declarat: „ Taylor i-a spus că ea este căsătorită cu viaţa sa profesională şi că nu poate face faţă unei relaţii cu Gaga megastarul, cu toate obsesiile şi alter-ego-urile sale”.

„Adoră fata cool, cu picioarele pe pământ, însă apucă să o vadă foarte rar. Gaga nu se opreşte niciodată din muncă. Scrie piese la duş şi visează noi autfit-uri noaptea. Are o întreagă echipă de securitate şi mai mulţi asistenţi personali care o acompaniază tot timpul. În timpul unei luni au robabil o singură noapte în programul lor nebun în care pot fi un cuplu”, a mai declarat aceeaşi sursă.

„Poate îşi vor rezolva problemele în curând. Gaga speră să se întâlnească din nou cu Taylor atunci când agenda lor le va permite acest lucru. Taylor i-a spus că au nevoie de timp în care să nu se vadă, iar asta poate să însemne o separare permanentă. El a tot ieşit cu alte femei în Chicago şi nu a mai văzut-o pe Gaga de câteva săptămâni deja.”, a mai menţionat sursa citată mai sus.