MUZ FM

NEWS

Lady Gaga i-a adus un tribut lui Frank Sinatra interpretând „New York, New York” – VIDEO

Lady Gaga și-a exprimat aprecierea pentru unul dintre cei mai influenți artiști ai secolului XX interpretând piesa „New York, New York” în cadrul unui concert tribut Frank Sinatra. Evenimentul a marcat aniversarea a 100 de ani de la nașterea regretatului artist.

Anul acesta, ziua de naștere a lui Frank Sinatra a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment de amploare, ce a reunit pe aceeași scenă nume sonore ale industriei muzicale. Artiști premiați cu Grammy, precum Alicia Keys, John Legend, Tony Bennett și Usher, i-au adus un tribut regretatului muzician interpretând piese clasice din repertoriul său.

La eveniment a fost invitată și Lady Gaga, un nume cu rezonanță nu doar în pop, ci și în jazz, artista fiind premiată cu Grammy pentru albumul său de duete cu Tony Bennett, ”Cheek to Cheek”. Momentul live oferit de Gaga la ”Sinatra 100 — An All-Star GRAMMY Concert” a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor prezenți la Wynn Las Vegas’ Encore Theatre, piesa „New York, New York” recăpătând strălucirea din anii de aur ai muzicii jazz.

Lady Gaga – „New York, New York” (Live From Sinatra 100) – VIDEO

Lady Gaga va continua să facă muzică jazz, declarând în presă că își dorește să înregistreze din nou împreună cu Tony Bennett. Cei doi vor lansa un nou album de duete, ambii fiind extrem de încântați de ideea reluării acestei colaborări. În paralel, artista va lucra și la un nou album pop, ce ar putea să aibă și ceva influențe rock, Gaga declarându-se o fană a trupei Iron Maiden.

Recent, Lady Gaga a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru primul ei rol într-un serial televizat: ”American Horror Story: Hotel”. Gaga interpretează în acest serial rolul contesei Elizabeth, un personaj întunecat, aflat într-un triunghi al iubirii.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns