MUZ FM

NEWS

Lady Gaga îi va aduce un tribut lui David Bowie la gala Premiilor Grammy 2016

Lady Gaga îi va dedica lui David Bowie un moment live special în cadrul galei Premiilor Grammy de pe 15 februarie. Artista a fost aleasă pentru a susține acest tribut chiar de către producătorul evenimentului, Ken Ehrlich. Acesta a dorit ca Lady Gaga în mod special să fie implicată în acest moment tribut, refuzând multe propuneri din partea altor artiști.

Recent nominalizată la Oscar pentru piesa ”Til It Happens to You”, Lady Gaga va fi o prezență notabilă și la gala Premiilor Grammy 2016.  Gaga va susține pe 15 februarie un moment special în memoria lui David Bowie, un muzician pe care aceasta l-a admirat mereu.

”Mereu am simțit că partea de ”glamour” din imaginea lui de artist era un instrument prin care el transmitea oamenilor un mesaj important, ce avea puterea de a le vindeca sufletele. Este un artist real, adevărat, și nu mai știu exact dacă am avut un moment anume în care am realizat că vreau să fac ceva similar sau dacă am constatat asta pe parcurs și tocmai din acest motiv m-am simțit atrasă de muzica lui”, a declarat Lady Gagapentru The Hollywood Reporter.

Conform comunicatului oficial transmis de producătorii Premiilor Grammy, momentul pregătit de Gaga va fi ”un testament multisenzorial în onoarea unei incredibile opere artistice” și ”o șansă de a simți încă o dată muzica lui Bowie”.

Producătorul Ken Ehrlich a dorit ca Lady Gaga în mod special să susțină acest moment tribut, mărturisind presei că a respins foarte multe propuneri din partea altor artiști.

”Unii dintre cei care s-au oferit pentru acest tribut poate că s-ar fi potrivit. Dar cei mai mulți dintre ei nu erau ceea ce căutam. Ea (Lady Gaga) e perfectă pentru asta. Așa că am vorbit cu Nile (Rodgers) și în scurtă vreme eram deja pe drumul cel bun în crearea nu doar a unui moment măreț la Grammy, ci și a unui tribut pe măsura lui David Bowie”, a declarat Ken Ehrlich.

Momentul pregătit de Lady Gaga va avea în jur de 7 minute și va comprima cel puțin 3 sau 4 piese din repertoriul lui David Bowie. Reprezentația va aminti publicului atât de talentul de compozitor al lui Bowie, cât și de influența pe care acesta a avut-o asupra modei și culturii pop.

În cadrul galei Premiilor Grammy va avea loc și un moment tribut în amintirea lui BB King și un posibil moment tribut pentru Glenn Frey de la The Eagles.

Gala Premiilor Grammy 2016 va avea loc pe 15 februarie la la Staples Center din Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de LL Cool J.

Artiști (confirmați) care vor cânta la Premiile Grammy 2016:

  • Adele
  • Kendrick Lamar
  • Lady Gaga – tribut David Bowie
  • The Weeknd
  • Little Big Town
  • Pitbull
  • Justin Bieber
  • Carrie Underwood și Sam Hunt
  • Ellie Goulding și Andra Day
  • Tori Kelly și James Bay

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns