MUZ FM

NEWS

Lady Gaga s-a despărțit de iubit?

Dacă acum câteva săptămâni relația dintre Lady Gaga și Dan Horton părea tot mai serioasă, acum mai multe semne ar confirma faptul că cei doi s-au despărțit.

Lady Gaga și-a uimit fanii în momentul în care vineri seară a postat pe Instagram câteva imagini de la petrecerea burlăcițelor a prietenei sale, Sarah Nicole Tanno. Însă, nu acesta ar fi fost lucrul care i-a șocat pe fani, ci descrierea imaginii: „Sarah, pe cale să devină o femeie măritată, și eu, o femeie singură.”

Ba mai mult, ea chiar a recunoscut faptul că ar suferi în acest moment: „S-ar putea să sufăr acum, însă nu puteam să ratez petrecerea burlăcițelor a celei mai bune prietene.” Pe lângă asta, o sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că Lady Gaga și Dan Horton s-ar fi despărțit săptămâna trecută. 

Ultima dată când au fost surprinși împreună Lady Gaga și Dan Horton, inginerul ei de sunet, a fost acum mai bine de trei luni, chiar în momentul în care cei doi luau masa în Los Angeles. Din acele imagini, se poate vedea cum cei doi par extrem de îndrăgostiți și nu se tem că paparazzi îi pot surprinde în asemenea ipostaze. Atunci, Dan nu a vrut să facă nicio declarație despre relația lor.

Pe lângă asta, cei doi au fost văzuți împreună la Pasadena Daydream Music Festival, unde s-au distrat și s-au simțit bine la concertul trupelor The Cure și The Pixies.

Recent, Lady Gaga a avut un show spectaculos în Las Vegas, cu toate că a avut parte și de un incident nefericit, mai precis ea a căzut din cauza unui fan în timpul concertului, însă după incident și-a continuat spectacolul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. De asemenea, ea a recunoscut că suferă și de fibromialgie.

Relația dintre Lady Gaga și Dan Horton a început la cinci luni după ce ea și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit în luna februarie, după o relație de doi ani.

______________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns