MUZ FM

NEWS

Lady Gaga s-a LOGODIT. Uite cum arată iubitul ei!

După ce a fost la un pas să ajungă în fața altarului alături de fostul ei iubit, Taylor Kinney, Lady Gaga și actorul au rupt logodna când toată lumea se aștepta mai puțin. Niciunul nu a dezvăluit cu exactitate cauzele rupturii, însă partea bună e că artista a trecut de faza „Bad Romance”.
Lady Gaga s-a logodit din nou, de data aceasta cu impresarul său Christian Carino. Cei doi au început o relație la începutul anului și s-au afișat pentru prima oară ca un cuplu la finala Super Bowl 2017.
Lucrurile între cei doi au decurs excelent, având în vedere că managerul ei a convins-o să spună „DA” după doar nouă luni de relație. Informația a fost publicată în exclusivitate de ziarul spaniol La Vanguardia, în ediția online.

Lady Gaga a avut un an destul de dificil, în urmă cu două luni dezvăluind că suferă de fibromialgie, o boală cronică din cauza căreia are dureri mari și a fost nevoită să-și amâne mai multe concerte.
Diferența de vârstă dintre ea și noul iubit este de 17 ani. Artista are 31, iar iubitul – 48. Deocamdată cei doi nu au anunțat detalii despre locul sau data nunții.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
sursa:zutv.ro

Lasă un răspuns