MUZ FM

NEWS

LADY GAGA se MĂRITĂ? CUM ARATĂ BĂRBATUL care VREA SĂ O IA PE EXCENTRICA ARTISTĂ DE NEVASTĂ? E CELEBRU ŞI FRUMOS RĂU

Ziua cea mare va veni în curând pentru Lady Gaga. Excentrica artistă se pare că se va căsători cu iubitul ei, Taylor Kinney, cunoscut datorită serialului „Pompierii din Chicago”.

Lady Gaga se pare că este hotărâtă să facă pasul cel mare cu iubitul meu, sexosul actor Taylor Kinney, cunoscut publocului din România din producţia lansată anul acesta, „Cealaltă femeie”, cu frumoasa Cameron Diaz, dar şi din mult premiatul serial „Pompierii din Chicago” (Chicago Fire).
Speculaţiile au apărut în presă după ce actorul a apărut într-o fotografie alături de coelga lui de platou, Sophia Bush, cu o verighetă pe deget. Tânăra a scris în dreptul imaginii „este inelul personal, nu e pentru film, calmaţi-vă”.

Numai că, spiritele mai tare s-au încins, jurnaliştii scriind la scurt timp că Taylor îşi va duce excentrica iubită la altar. Relaţia lor, începută în 2011, a evoluat frumos, departe de ochii presei, cântăreaţa declarând la un moment dat că amândoi sunt foarte protectori cu iubirea lor. „Ne tratăm cu multă atenţie şi suntem buni unul cu altul”, declarat Gaga într-un interviu acordat omului de radio Howard Stern, în 2013.

lady-gaga-se-marita-taylor_63abef1fb5

lady-gaga-2_2d842f9edc

Sursa: libertatea.ro