MUZ FM

NEWS

Lady Gaga se scuza pentru insuccesul albumului ‘ARTPOP’

LADY GAGA A RASPUNS CELOR CARE O CRITICAU PENTRU INSUCCESUL ALBUMULUI “ARTPOP”, UN ALBUM CARE NU A AVUT PARTE DE VANZARI PREA MARI.

“Simteam ca oamenii aveau asteptari foarte mari din partea mea. Toata lumea ma huiduia si ma critica pentru ca nu am vandut 20 de milioane de exemplare de data aceasta, ceea ce s-a intamplat la primul meu album. Si stiti ceva, nu e usor sa faci asta inca o data. Si pur si simplu nu am o formula pentru succes.“, a spus Lady Gaga in cadrul unui interviu marca CBS.

O problema mare a fost faptul ca aceasta a cedat in fata presiunii si a stresului, decizand astfel sa faca o pauza. O scapare a fost colaborarea cu Tony Bennett, care, dupa cum declara si ea, a facut-o mai fericita. Albumul “Cheek to Cheek” va fi lansat oficial pe data de 23 septembrie.

“Vreau sa fiu sigura ca totul este ok. Pentru ca nu este! Este un lucru sa pun un tren pe sine, insa e un alt lucru sa mentii acel tren acolo. Nu poti sa il pornesti si sa mearga de la sine; va avea un accident.”, a completat Lady Gaga.