MUZ FM

NEWS

Lady Gaga – show incredibil la Super Bowl

Anul trecut, Beyonce şi Bruno Mars au cântat alături de Coldplay la Super Bowl, iar show-ul a fost incendiar.

Mai mult ca sigur a fost un moment pe care nu-l vom uita prea curând, însă la ediţia din 2017 invitată a fost Lady Gaga, iar artista a fost exemplară, la rândul ei.

Prin muzica şi munca ei, Gaga a reuşit să transmită mesaje puternice către toleranţă, iubire şi libertate, în timpuri în care soarta Americii (şi a întregii lumi poate) nu este chiar roz.

La finala din cadrul Ligii Naţionale de Fotbal American, Gaga şi-a început show-ul de pe acoperisul NRG Stadium. Ea a fost îmbrăcată într-un costum metalizat, machiată în culorile Americii, dar lipsită de extravaganţele care au consacrat-o.

 

Şi-a început momentul cu melodiile „God Bless America” şi „This Land is Your Land” care aduc aminte despre faptul că America este o ţară în care toată lumea are dreptul şi libertatea să fie. Gaga s-a aruncat apoi în gol (suspendată de corzi) şi a ajuns pe scenă, unde alături de dansatorii săi a interpretat piese precum „Just Dance”, „Poker Face” sau „Born This Way”.

Vedeta a spus celor din public că se află aici pentru a-i face să se simtă bine şi fix asta a făcut timp de 13 minute, după cum puteţi vedea şi mai jos.

 

Show-ul l-a încheiat după ce şi-a aruncat microfonul şi s-a aruncat iar în gol, însă apelurile la toleranţă din versuri (după cum a spus şi Gaga înainte de show: „Singurele declaraţii pe care le voi face în timpul spectacolului meu sunt acelea pe care le-am făcut constant de-a lungul carierei mele”) şi întreg momentul artistic vor rămâne cu noi ceva vreme.


Sursa: metropotam

Lasă un răspuns