MUZ FM

NEWS

Lady Gaga, The Weeknd şi Bruno Mars „pe tocuri”. Cum a fost la Victoria’s Secret Fashion Show

Cel mai hot eveniment fashion al planetei, Victoria’s Secret Fashion Show, a adus anul acesta pe scenă două vedete care nu sunt deloc străine de cântatul live printre modele, dar şi o premieră, pe Lady Gaga.
Cântăreaţa a reuşit să fie un fashion statement ea însăşi printre numeroasele modele şi a venit cu propriul ei set de aripi după ce le-a cântat celor prezenţi Million Reasons, A-Yo si John Wayne. The Weeknd a dat nas în nas cu fosta sa iubită, Bella Hadid în timp ce cânta Starboy, iar Bruno Mars a urcat pe o pereche de tocuri pentru a mai reduce din diferenţa de înălţime dintre el şi modele, totul pe ritmurile Chunky şi 24K Magic.
The Weeknd tocmai şi-a lansat albumul Starboy, un material care a reuşit să debuteze pe primul loc în Billboard 200 şi să aibă cele mai mari vânzări de până acum din cariera artistului canadian. Piesa care dă titlul acestui disc a urcat până pe locul 2 în Hot 100 şi pe prima poziţie în US Rhythmic şi Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Nici Bruno Mars nu o duce mai rău după succesul noului său album de studio, apărut după mai mulţi ani de pauză. Chiar şi aşa, cântăreţul nu a dispărut din playlisturi pentru că a lansat piesa deceniului alături de Mark Ronson – Uptown Funk.

Sursa: Urban.ro

Lasă un răspuns