MUZ FM

NEWS

Lady Gaga va asigura vocea personajului Betty Boop

Cântăreaţa americană Lady Gaga va asigura vocea personajului Betty Boop într-un nou film de animaţie care va fi produs de compania lui Simon Cowell, informează site-ul revistei New Musical Express.

Informaţia se regăseşte în conversaţiile purtate pe e-mail de managerii grupului Sony, obţinute ilegal în urma unui atac informatic fără precedent comis de un grup de piraţi cibernetici la sfârşitul anului 2014. Acele discuţii în format digital au fost publicate recent pe site-ul WikiLeaks.

Renumitul producător Simon Cowell a anunţat în vara anului trecut că doreşte să producă un film dedicat personajului animat Betty Boop.

Potrivit publicaţiei The Toronto Sun, Lauren Abrahams, director executiv la Columbia Pictures, afirma într-un e-mail că „Lady Gaga va asigura vocea lui Betty Boop şi va interpreta unele dintre cântecele de pe coloana sonoră” a filmului.

Lauren Abrahams a dezvăluit, de asemenea, faptul că acest film va fi „un hibrid live-action animat”. Ea a spus, totuşi, că nu este pe deplin convinsă de viabilitatea acestei idei: „Nu sunt sigură că se va încadra în mainstream”.

Doug Belgrad, preşedintele Columbia Pictures, a adăugat: „Sună destul de ciudat, după părerea mea. Nu m-aş supăra dacă nu vom merge înainte cu acest proiect”.

Betty Boop – un personaj feminin animat inspirat de „flapper girls” din epoca jazzului, purtând o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta planturoasă – are o carieră de peste 80 de ani. Prima oară a apărut pe ecrane în anul 1930, fiind creată de Max Fleischer, în timp ce cea mai recentă apariţie a sa a fost în superproducţia „Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit”, din 1988.

Rolul pe care Lady Gaga îl va juca în acest film nu a fost deocamdată confirmat.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns