MUZ FM

NEWS

Lady Gaga va lansa un album inspirat din serialul TV „American Horror Story”

Cântăreaţa americană Lady Gaga va lansa în 2016 un album de studio care va avea ca principală sursă de inspiraţie serialul de televiziune „American Horror Story”, informează site-ul revistei New Musical Express.

Artista americană a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat actorului James Franco, publicat în acest weekend în revista V. Totodată, celebra cântăreaţă a precizat că noul ei disc va avea mai multă „claritate” în comparaţie cu precedentul album de studio din discografia sa, „Artpop”, lansat pe piaţă în 2013.

Vedeta americană, care interpretează rolul unei contese însetate de sânge în cel de-al cincilea sezon al serialului „American Horror Story”, consideră că această producţie de televiziune reprezintă principala sursă de inspiraţie pentru noul ei album.

Albumul, ce va fi lansat în 2016, va include piese pe care Lady Gaga le-a înregistrat în colaborare cu producători de renume, precum Mark Ronson şi RedOne.

La rândul său, celebrul cântăreţ Tony Bennett a dezvăluit recent faptul că înregistrează în această perioadă un nou album de jazz în colaborare cu Lady Gaga.

Cei doi artişti au lansat împreună în septembrie 2014 materialul discografic „Cheek To Cheek”, un album de coveruri ale unor piese de jazz celebre. Tony Bennett a spus că noul album va include doar coveruri ale unor cântece compuse de Cole Porter.

„American Horror Story” este un serial de televiziune american, care prezintă poveşti horror, creat şi produs de Ryan Murphy şi Brad Falchuk. Fiecare sezon este de sine stătător, fiind realizat ca o miniserie independentă, urmărind un set de personaje şi situaţii disparate, iar poveştile au fiecare „începutul, punctul culminant şi finalul” lor. Primul sezon, „Murder House” a fost difuzat începând din 5 octombrie 2011, urmat de „Asylum”, în 2012 – 2013, „Coven”, în 2013 – 2014, şi „Freak Show”, în 2014 – 2015. Cel de-al cincilea sezon, „American Horror Story: Hotel”, a primit două nominalizări la premiile Globul de Aur 2016, pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie/ musical (Lady Gaga) şi cel mai bun film de televiziune/ miniserie. Serialul este difuzat în Statele Unite ale Americii de reţeaua de televiziune prin cablu şi satelit FX, deţinută de divizia Fox Entertainment Group a gigantului 21st Century Fox.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica „don’t-ask-don’t-tell” („nu întreba, nu spune”) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns