MUZ FM

NEWS

Leonardo DiCaprio dansând este cel mai amuzant lucru pe care îl vei vedea azi și a devenit deja viral

Trailer-ul filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în rolurile principale, este aici și ne aduce o secvență pe care cu greu o vei uita: Leonardo DiCaprio dansând!

Leonardo DiCaprio dansând! Cine ar putea spune nu unei astfel de secvențe, mai ales atunci când mișcările sale de dans sunt atât de amuzante?

Leonardo DiCaprio star in Columbia Pictures “Once Upon a Time in Hollywood”

„Once Upon a Time in Hollywood”, creația lui Quentin Tarantino, va avea premiera în iulie 2019, iar primul trailer oficial a fost dat publicității ieri. Filmul este o dramă (deși, dacă ne-am ghida după trailer, nu am spune asta) despre perioada crimelor lui Charles Manson în 1969. Din distribuție face parte și Margot Robbie, care va interpreta rolul lui Sharon Tate, dar și Dakota Fanning și Al Pacino. Este al doilea film în care Leonardo DiCaprio și Margot Robbie joacă împreună, după celebrul „The Wolf of Wall Street” din 2013.

Însă să revenim la Leonardo DiCaprio dansând! Chiar dacă mai jos vei putea urmări întregul trailer, am zis să evidențiem această secventă greu de uitat cu ajutorul gif-urilor și meme-uri care deja circulă peste tot pe internet. Deci, have fun!

 

Și pentru că trailerul oferă mult mai multe informații despre acest film – nu numai pe Leonardo DiCaprio dansând – te invităm să îl urmărești mai jos. Cu siguranță „Once Upon a Time in Hollywood” este unul dintre filmele pe care abia îl așteptăm în această vară în cinematografe!

 

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: elle.ro

 

Lasă un răspuns