MUZ FM

NEWS

Leonardo DiCaprio, premiat de colegii săi!

Sindicatul Actorilor din SUA (SAG) a acordat lungmetrajului „Spotlight” premiul pentru Cea mai bună distribuție, în cadrul unei gale desfășurate sâmbătă seara, la Los Angeles, în care s-a pus un vădit accent pe diversitate, în contextul polemicii legate de lipsa artiștilor de culoare de pe lista nominalizărilor la Oscar.

Realizat de Tom McCarthy, „Spotlight”, care figurează printre marii favoriți la premiile Oscar din 2016, redă ancheta jurnalistică a publicației “The Boston Globe” care a scos la iveală scandalul de pedofilie în Biserica Romano-Catolică.

Mark Ruffalo, Rachel McAdams și Michael Keaton sunt principalii protagoniști. La rândul său, Leonardo DiCaprio a fost recompensat la cea de-a 22-a ceremonie a premiilor SAG drept Cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea din „The Revenant”. Starleta Brie Larson a fost desemnată Cea mai bună actriță în rol principal pentru prestația din drama „Room”.

Idris Elba a fost premiat pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru „Beasts of No Nation”. Actorul britanic de culoare a fost laureat și pentru Cel mai bun rol într-un film de televiziune pentru „Luther”. Alicia Vikander a fost aleasă drept Cea mai bună actriță în rol secundar pentru „The Danish Girl”.

În ultimii 11 ani, toți cei premiați de SAG la această categorie au câștigat și premiul Oscar. De exemplu, anul trecut, patru dintre laureații SAG Patricia Arquette, Eddie Redmayne, Julianne Moore și J.K. Simmons au primit și premiul Oscar.

În domeniul filmelor de televiziune, „Downton Abbey” a luat premiul pentru Cel mai bun serial dramatic, Kevin Spacey a câștigat din noul premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru „House of Cards”, iar Jeffrey Tambor a triumfat drept Cel mai bun actor de comedie în „Transparent”.

Ceremonia din acest an a Sindicatului Actorilor s-a remarcat nu prin palmares, ci prin proasta inspirație a unora dintre cele mai renumite actrițe în a-și alege ținutele. Astfel, Julianne Moore, Brie Larson sau Nicole Kidman au ajuns în topul deloc flatant al celor mai prost îmbrăcate vedete realizat de criticii de modă.

Imprimeurile florale, culorile strindente, dar și designul complicat al toaletelor au făcut impresie foarte proastă specialiștilor în modă, care au decretat că nu s-au mai înregistrat de mult alegeri atât de ciudate pe covorul roșu!

Sursa:reporterntv.ro

Lasă un răspuns