MUZ FM

NEWS

Liam Neeson iubește din nou

Liam Neeson (63 de ani) este unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din lume, grație rolurilor din “Lista lui Schindler”, “The Bounty”, “Kinsey”, “The Grey” sau seria “Taken”.

La șapte ani după ce soția sa, actrița Nicole Richardson,  a murit într-un accident  de schi petrecut în apropiere de Montreal, Canada, Liam Neeson a recunoscut că este din nou îndrăgostit și implicat într-o relație. Cu toate acestea, irlandezul nu a dezvăluit identitatea noii sale iubite, ci doar a spus că este faimoasă.

“Trebuie să fac tot ce pot pentru ea. Este minunat cât de mult poate însemna un simplu buchet de flori în viața unei femei”, se arată în Irish Sunday Independent, citat de The Mirror. Motivul pentru care refuză să facă publică identitatea noii sale iubite este, mai în glumă sau mai în serios, faptul că nu vrea să o pună într-o ipostază jenantă.

Deși este gata pentru a avea o relație serioasă, Neeson spune că nu o poate uita pe cea care i-a fost soție și că încă suferă din cauza pierderii ei premature.

Sursa: click.ro

natasha-richardson-liam-neeson-1

Lasă un răspuns