MUZ FM

NEWS

Lil Wayne pleaca de la Cash Money cu toti artistii?

Lil Wayne se pare ca va pleca de la Cash Money si vrea sa ii ia pe Drake si Nicki Minaj odata cu el. Rapperul vrea sa il dea in judecata pe colaboratorul sau indelungat, Birdman, pentru a scapa de contractul cu casa de discuri si pentru a recupera o suma uriasa de bani.

Zvonurile au aparut de ceva vreme si se pare ca acesta ar fi si motivul pentru care albumu Tha Carter V al lui Lil Wayne a tot fost amanat si inca nu are o data clara de aparitie. In plus, se pare ca Birdman va trebui sa ii plateasca si 8 milioane de dolari amicului si colaboratorului sau, bani datoriti pentru albumul Tha Carter V. Daca pleaca, Lil Wayne vrea sa isi ia artistii de la Young Money cu el, iar asta inseamna ca Birdman ramane fara Drake, Nicki Minaj, Christina Milian, Lil Twist si Mack Maine., primii dintre ei fiind cei care aduc cei mai multi bani.

Totusi, despartirea nu ar fi asa de simpla pentru ca Birdman a fost cel care a lansat carierele multora dintre artistii Young Money, iar contractele lor de distributie sunt facute printre intermediul Cash Money, ceea ce complica lucrurile.

Nicki Minaj a vorbit despre aceasta „despartire” intr-o emisiune radio, insa nu a spus nimic concudent: „I’ve gotten so much closer to Wayne lately. Wayne is his own person. He’s a businessman and whatever decision Wayne makes, I would never in my life speak against it publicly… even if I didn’t agree. „Baby has always been one of my best friends in the game. And I know that they love each other; that’s family.”

Pentru ca albumul Tha Carter V trebuia sa apara inca de anul trecut, iar single-urile lansate pana acum nu au avut nici un impact, Lil Wayne a lansat, in schimb, un mixtape – Sorry 4 tha Wait 2, care insa nu a primit recenzii prea bune, iar unele voci au spus ca Birdman face bine ca nu lanseaza acel disc. Momentan, rapperul si seful de la Cash Money o duce foarte bine – se afla inca un an in topul celor mai bogati rapperi din industrie.

Sursa: urban.ro