MUZ FM

NEWS

Lil Wayne şi Nicki Minaj au lansat „5 Star”, un remix pentru hitul „Rockstar” – AUDIO

Moda rapperilor care lansează „mixtape-uri” nu a trecut nici măcar în prag de 2018. Lil Wayne devine festiv în perioada sărbătorilor de iarnă, lansând „Dedication 6”, un mixtape plin de coveruri şi remixuri pentru piese celebre. „5 Star” este o melodie pe care Lil Wayne o cântă împreună cu Nicki Minaj şi pe care o puteţi asculta mai jos.

Single Lil Wayne Nicki Minaj 5 Star

„5 Star” este o versiune remixată de Lil Wayne şi Nicki pentru celebrul single „Rockstar” al lui 21 Savage şi Post Malone. Piesa are un bas greu, foarte mult autotune şi un flow foarte rapid, în care ne întrebăm când mai are Weezy timp să respire. Aventuri de „gangster” şi „ninja” sunt amintite în versuri, dar un gangster stilat, cu fular Alexander Wang.

Pe noul LP Lil Wayne colaborează cu artişti ai casei sale de discuri, Young Money, precum Gudda Gudda, Cory Gunz, Euro şi HoodBaby. Colecţia de piese a fost realizată sub tutela lui DJ Drama, iar cel mai interesant remix este cel al celebrei melodii „DNA” a lui Kendrick Lamar. Pe parcursul a 15 track-uri auzim versiuni noi pentru creaţii de Lil Uzi Vert, 21 Savage, YFN Lucci şi PNB Rock.

Ultimul LP din seria „Dedication” sosea în 2013, iar „Dedication 6” ar fi o încălzire pentru mult aşteptatul album „Carter V”. Lil Wayne îl va lansa doar atunci când se va rezolva disputa sa legală cu casa de discuri Cash Money. Nicki Minaj a declarat că în ciuda disputelor şi diss-urilor pe care le-a avut cu diferiţi rapperi va păstra mereu o loialitate specială faţă de Lil Wayne.

Nicki a avut un 2017 plin de colaborări, printre care cea cu Fergie pe „You Already Know”, cu Future pe „You Da Baddest” şi cu Katy Perry pe „Swish Swish”.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns