MUZ FM

NEWS

Lindsay Lohan are un nou iubit miliardar

Lindsay Lohan (29 de ani) este recunoscută pentru numeroasele momente care i-au stricat reputația, dar noul iubit al vedetei se pare că are un impact pozitiv asupra ei. Actrița se întâlnește de câteva luni cu un agent imobiliar foarte bogat și mult mai tânăr decât ea.

Actrița Lindsay Lohan trece printr-o perioadă favorabilă datorită unei persoane speciale din viața sa. Igor Tarabasnov este noul iubit al vedetei, originar din Rusia, are 22 de ani și este un bogat agent imobiliar, relatează Radar Online. Cei doi au fost inseparabili încă din luna octombrie a anului trecut și chiar au petrecut și Crăciunul împreună.

Se pare că Igor a cheltuit foarte mulți bani alături de Lindsay pe meniuri de lux și călătorii deosebit de scumpe. Agentul Imobiliar a publicat numeroase fotografii cu el și actrița din călătoriile pe care le-au făcut în întreaga lume.

Deși este mult mai tânăr decât Lindsay, aceasta a declarat că este un foarte inteligent om de afaceri și este mult mai matur decât lasă vârsta lui să arate.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns