MUZ FM

NEWS

Lionel Richie va colabora cu Adele

Lionel Richie, cel care ne spunea ”Hello” de pe prima poziție a clasamentelor în urmă cu mai bine de 30 de ani, va colabora cu autoarea noului hit cu același titlu, Adele. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui interviu acordat recent de Lionel Richie.

Colaborarea pe care mulți o așteptau încă de la apariția primelor parodii brodate pe marginea versurilor celor două mari hituri ”Hello” – cel lansat de Lionel Richie în 1984 și recentul singleAdele – este deja în lucru. Conform ultimelor declarații făcute de Lionel Richie, inevitabilul se va produce. Adele și Lionel vor colabora.

„Aș putea să spun că deja am început să vorbim despre colaborare, doar că acum ea (Adele) are altă prioritate. Misiunea ei este să promoveze albumul și să plece în turneu, așa că până se va încheia acest ciclu, nu va avea timp de altceva. Se va dedica complet acestui program”, a declarat Lionel Richiepentru E! News.

În cadrul interviului, muzicianul a dezvăluit că inițial a crezut că noul single lansat de Adele este un cover al hitului său.

”Cineva mi-a spus: <<Lionel, Adele a lansat ”Hello”>>. Instantaneu, mi-am zis: <<S-a terminat cu mine. Mă retrag.>>…Apoi, după ce am ascultat piesa, am realizat că nu e compoziția mea. Folosise doar titlul ”Hello”. Ceea ce a făcut ea cu piesa asta e incredibil. Și apoi a intervenit în discuții ideea colaborării. Dacă spui Adele și Lionel sau Lionel și Adele…ăsta e cel mai tare duet pe care îl poți avea la ora actuală!”

De aceeași părere vor fi, cu siguranță, atât fanii celor doi artiști, cât și comedianții aflați în căutarea celui mai atractiv subiect de ironizat. Primele parodii și parelele între cele două hituri au apărut la doar câteva ore de la lansarea noii piese Adele, așa încât un duet al celor doi ar fi, desigur, o ridicare la fileu care va alimenta întreaga industrie muzicală: de la fanatici la critici și pamfletari.


Adele se află în plină perioadă de promovare a noului ei album, ”25”. Lansat pe 20 noiembrie, discul a debutat pe prima poziție în topurile din America, UK, Australia și majoritatea țărilor de pe continentul european. Materialul discografic s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace.

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns