MUZ FM

NEWS

Liviu Teodorescu a filmat un nou clip – Un Loc In Viata Ta

După succesul pe care l-a înregistrat cu cel mai recent single, cântat împreună cu Andra („Aşa e dragostea”), Liviu Teodorescu lansează o nouă piesă în curând marca DeMoga Music: „Un loc în viaţa ta”, iar videoclipul, în regia lui Iulian Moga, va fi pe tv în doar câteva zile.

Liviu T

Filmările acestuia au avut loc la 50 km de Bucureşti, într-o casă frumoasă, destinată tinerilor proaspăt căsătoriţi, care vor să-şi petreacă „săptămâna de miere” într-un cadru pitoresc şi rural. Scenariul ni-i aduce în prim-plan pe protagoniştii a căror iubire e zbuciumată: ea este mereu nemulţumită şi conflictuală, mult prea ocupată ca să aibă timp şi de iubirea lor, în timp ce pentru el totul e simplu şi nu cere decât „un loc în viaţa ei”.

Liviu Teodorescu clip

Muzica: Liviu Teodorescu, Marius Moga, Ionuţ „Yogi” Vasilache, Mădălin Roşioru
Text: Marius Moga, Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu Un loc in viata ta

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile şi competiţiile muzicale, cele mai notabile performanţe publice, în ultimii ani, fiind apariţia sa în serialul „Pariu cu viaţa” şi TV show-ul „Vocea României” – în cadrul căruia a atras atenţia tuturor juraţilor, care l-au vrut, fiecare, în echipa lui. Liviu Teodorescu l-a ales, însă, pe Marius Moga, în studioul căruia compune, de doi ani, piese pentru artişti români precum Amna, Ruby şi Adriana Rusu.

Celelate două single-uri ale artistului – „Eşti Piesa” şi „Electronic Symphony” (în feat. cu LuKone) au fost lansate imediat dupa aparitia de la Vocea Romaniei.

Suras: urban.ro