MUZ FM

NEWS

LOGODNE SCURTE ŞI CĂSĂTORII RAPIDE. CE VEDETE S-AU GRĂBIT

Atunci când ai impresia că ai întâlnit marea dragoste, timpul nu mai are nici o valoare şi vrei să faci cât mai repede pasul cel mare. Iată cazul câtorva vedete care au avut logodne scurte, urmate de căsătorii rapide.

Blonda din “The Big Bang Theory”, Kaley Cuoco, s-a logodit în septembrie 2013 cu jucatorul de tenis Ryan Sweeting, după numai trei luni de întâlniri. În noaptea de revelion, cei doi au ajuns şi în faţa altarului, actriţa declarând că este sigură că le este alesul vieţii ei.

Kaley-Cuoco-Ryan-Sweeting-logodna-scurta

După numai şase luni de relaţie, Kim Kardashian și Kris Humphries şi-au anunţat logodna în mai 2011, iar în august îmbrăcau hainele de miri. La exact 72 de zile de la nunta, ale cărei costuri au fost estimate la 10 milioane de dolari, fiind urmarită de patru milioane de telespectatori, Kim Kardashian a anunţat că divorţează de baschetbalistul Kris Humphries.

Kim-Kardashian-Kris-Humphries-logodna-scurta

Ivanka Trump, fiica miliardarului Donald Trump şi una dintre cele mai dorite femei din lume, a acceptat cererea în căsătorie a omului de afaceri Jared Kushner, iar trei luni mai târziu aceştia s-au căsătorit. Frumoasa moştenitoare a trebuit să se convertească însă la iudaism, deoarece logodnicul ei provine dintr-o familie de evrei ortodocşi. Convertirea Ivankai a avut loc chiar înainte de oficierea ceremoniei.

Ivanka-Trump-Jared-Kushner-logodna-scurta

Unii dintre cei mai grăbiţi în oficializarea dragostei lor au fost Gisele Bundchen şi iubitul ei, superstarul NFL Tom Brady. După ce în ianuarie 2009, supermodelul a primit cererea în căsătorie, iar o lună mai târziu spunea “Da” în cadrul unei ceremonii intime.

Gisele-Bundchen-Tom-Brady-logodna-scurta

Pentru a fi sigur că nu o pierde din nou pe Megan Fox, actorul Brian Austin Green s-a mişcat foarte rapid a doua oară când cei doi au devenit un cuplu. Pe 1 iunie 2010 i-a dat inelul de logodnă, iar pe 24 iunie cei doi şi-au unit destinele în cadrul unei nunţi fastuoase în Hawaii.

Brian-Austin-Green-Megan-Fox-logodna-scurta

Cei mai rapizi însă au fost Khloe Kardashian și Lamar Odom. După doar o lună de întâlniri, sora lui Kim a primit cererea în căsătorie, iar 8 zile mai târziu, pe 27 septembrie 2009, îmbrăca rochia de mireasă. Infidelităţile baschetbalistului au convins-o însă pe Khloe că s-a grăbit cu această căsătorie şi patru ani mai târziu a anunţat că a depus actele de divorţ. Partea bună a lucrurilor este că averea ei a crescut cu 7 miliaone de dolari după această despărţire, drept “compensaţie” a suferinţelor îndurate.

Khloe-Kardashian-Lamar-Odom-logodna-scurta

Sursa: unica.ro