MUZ FM

NEWS

Lorde a făcut un cover impresionant pentru „I’m on fire”, piesă din repertoriul lui Bruce Springsteen – VIDEO

La unul dintre concertele din Noua Zeelandă, Lorde a făcut un cover după piesa lui Bruce Springsteen, „I’m on fire”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

După ce în 2014, Bruce Springsteen a făcut un cover impresionant după piesa lui Lorde, Royals, a venit timpul ca artista să cânte și ea o piesă de-a acestuia într-un concert. La ultimul show din Noua Zeelandă, Lorde le-a făcut o surpriză fanilor prin coverul „I’m on fire” a lui Springsteen.

„Este o piesă pe care o iubesc foarte mult. O piesă specială.” – a declarat artista.

În 2014, când Bruce Springsteen a interpretat melodia „Royals”, Lorde a declarat că gestul lui a emoționat-o până la lacrimi și că a fost o surpiză foarte plăcută.

„Este o nebunie când cineva atât de important face un cover după piesa ta. Cuvintele alea nu însemnau nimic până nu le-am scris pe laptop și am început să construiesc în jurul lor în studio. Este o nebunie că versurile mele au venit din gura unui om atât de respectat.” a declarat atunci Lorde.

Următorul spectacol mai mare al artistei va avea loc în vara anului 2018, în cadrul All Point Easy Festival. Mai mult de atât, la următorul show Victoria’s Secret va urca pe scenă alături de The xx, Sampha, Popcaan, Lykke Li și Rex Orange Country. Anul acesta, Lorde și-a lansat cel de-al doilea album de studio, „Melodrama”.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns