MUZ FM

NEWS

Luna octombrie îți aduce spectacole de excepție la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Teatrul Național Eugene Ionesco anunță, pentru 6 octombrie  spectacolul „Arta conviețuitii”.

Un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde sosește cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. „Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

 Pe 13 octombrie  vino la spactacolul “Iubirea la proști” în regia lui M. Chris NEDEEA.

Comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin lanț, regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber – actor, dramaturg, regizor și scenarist francez contemporan în vogă.

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, care urma să joace rolul prostului ce face deliciul tuturor. Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino.

Pe 19 octombrie, puțeti petrece timpul împreună cu Oscar și tanti roz în regia lui Petru Vutcăru.  Pe durata piesei o să descoperiția povestea lui Oscar care ajunge să-și trăiască adolescența alături de prietenii din spital, să-și întâlnească prima iubire cu care se și căsătorește, să piardă iubirea care i-a oferit atâta entuziasm și euforie, iar în cele din urmă sa regăsească dragostea la apusul unei vieți ca o lumânare care arde la ambele capete.

 Pe 20 octombrie, vino la melodrama „Căldură în Noiembrie”.

„Căldură în noiembrie ” nu e doar un spectacol despre dragoste, este și despre ceea ce ne doare cel mai mult, plecările în masă a celor care ne sunt dragi.
Venind la spectacol veți pătrunde în intimitatea a două cupluri, veți cunoaște despre cât poate fi de tumultoasă dragostea și cât de dramatic poate ricoșa.

______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

 

Lasă un răspuns