MUZ FM

NEWS

Madonna a inceput turneul Rebel Heart

Madonna a inceput cel mai nou turneu al sau, Rebel Heart, serie de concerte care promoveaza albumul cu acelasi nume, lansat anul acesta de Regina Pop. Prima oprire a fost la Montreal, unde l-a adus pe scena pana si pe Diplo.

Showul de la Montreal a fost sold-out si reprezinta punctul de pornire al unui turneu care o va duce prin toata America pentru ca apoi sa ajunga in Europa in tari ca Marea Britanie, Cehia, Elvetia, Spania, Germania, pentru ca la inceputul lui 2016 sa o gasim in Australia si Asia.

Madonna a lansat albumul Rebel Heart la inceputul anului, insa nu a avut deloc impactul scontat, poate si pentru ca a fost precedat de o serie de scapari pe internet. Piese intregi, in variante mai mult sau mai putin gata de lansare au ajuns pe net, spre dezamagirea cantaretei si a fanilor sai. In plus, odata lansat, Madge nu a ajuns pe primul loc in clasamente cu discul ei, locul fiindu-i luat de o aparitie complet surprinzatoare. Chiar si asa, Madonna a continuat sa isi promoveze discul cu trei single-uri: Living For Love, Ghosttown si, cel mai controversat, Bitch, I’m Madonna.

Lasă un răspuns