MUZ FM

NEWS

Madonna a lansat videoclipul piesei Ghosttown|VIDEO:

Regina muzicii pop vine cu un videoclip superb pentru cel mai nou single al ei, Ghosttown. Intr-un viitor distopic, rezultat al razboiului nuclear, Madonna si Terrence Howard se intalnesc intr-un dans al pasiunii.

Regia videoclipului Ghosttown ii apartine lui Jonas Åkerlund, cel care a mai lucrat alaturi de Madge pentru Ray of Light, Music si American Life, iar coregrafia a fost gandita de Megan Lawson. Materialul video e foarte bine realizat, de la ideea de ghost town distrus de razboiul nuclear pana la existenta a doar doi supravietuitori care se urmaresc si se cauta.

Madonna s-a gandit bine atunci cand si-a ales partenerul pentru acest videoclip, actorul Terrence Howard joaca in serialul Empire, a carei coloana sonora i-a blocat accesul la no. 1 in vanzari albumului Rebel Heart.

Ghosttown e cel de-al doilea single lansat de pe acest album, primul a fost Living For Love, care chiar daca nu a ajuns intre primele pozitii in Hot 100, a reusit sa faca istorie in topul dance, iar Regina muzicii pop a mai dat o lectie si cu aceasta ocazie.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns