MUZ FM

NEWS

Madonna a stârnit controverse online, după ce s-a comparat cu Nelson Mandela şi Martin Luther King

Madonna a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii modificate, în care cântăreaţa se compară cu Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, într-o încercare de a-şi promova viitorul album, „Rebel Heart”.

Astfel, Madonna a comparat „#inimarebelă” („#rebelheart”) a sa cu cele ale lui Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, prin transpunerea artei de pe albumul său – în care ea are faţa înconjurată cu o coardă neagră – pe feţele acestora, informează people.com.

Astfel, în dreptul fotografiei modificate cu Nelson Mandela, care a deţinut funcţia de preşedinte al Africii de Sud între 1994 şi 1999, Madonna a scris „This #rebelheart fought for freedom!” („Această #inimărebelă a luptat pentru libertate!”), în timp ce în dreptul fotografiei cu Martin Luther King, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, artista a scris „This #rebelheart had a dream!” („Această #inimărebelă a avut un vis!”).

Cât despre fotografia care îl ilustrează pe cântăreţul Bob Marley, Madonna a scris „This #rebelheart sang about ONE LOVE!” („Această #inimărebelă a cântat despre «One Love»!”).

12345

Deşi mulţi dintre fanii artistei s-au arătat încântaţi, majoritatea celor care o urmăresc pe Instagram au criticat iniţiativa Madonnei.

Cântăreaţa Madonna a lansat, pe 20 decembrie, şase cântece, care vor fi incluse pe viitorul său album, „Rebel Heart”, cântecele putând fi cumpărate din magazinul iTunes al Apple şi din alte magazine online de muzică de către cei care precomandă discul ce va fi lansat în martie 2015.

Artista a mai anunţat că noi melodii de pe acelaşi album vor fi lansate pe 9 februarie 2015. Albumul complet „Rebel Heart” va fi lansat de Interscope Records în prima săptămână a lunii martie 2015.

Cele şase cântece disponibile sunt „Living For Love”, „Devil Pray”, „Ghosttown”, „Unapologetic Bitch”, „Illuminati” şi „Bitch I’m Madonna”, cel din urmă fiind înregistrat cu Nicki Minaj. Piesele au fost produse de Madonna, Diplo, Kanye West, Billboard şi au fost înregistrate la New York, Los Angeles şi Londra.

Decizia de a lansa melodiile mult mai devreme decât era programat a fost luată după publicarea pe internet, fără drept, a mai multor versiuni neterminate ale pieselor, potrivit anunţului publicat pe site-ul madonna.com.

„Speram să lansez următorul meu single «Living fo Love» de Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie, n.r.), iar restul albumului în primăvară. Aş prefera ca fanii mei să asculte versiunile definitive ale unora dintre cântecele incomplete care circulă. Vă rog să consideraţi aceste şase cântece drept un cadou de Crăciun timpuriu”, a declarat, la acea vreme, Madonna.

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

 

Sursa: Mediafax