MUZ FM

NEWS

Madonna, acuzată că a folosit o falsă maşină de poliţie la Londra. Riscă 6 luni de închisoare

Cântăreaţa americană Madonna este acuzată de fani că s-a folosit de o falsă maşină de poliţie pentru a scăpa de aglomeraţia din traficul din Londra, după concertul susţinut de aceasta săptîmâna trecută.

Potrivit publicaţiei britanice, fanii spun că au văzut-o pe vedetă părăsind, miercuri, arena O2 din Londra, după concertul pe care l-a susţinut acolo în cadrul turneului „Rebel Heart”, într-o maşină neagră pe bordul căreia se aflau semnalizatoare cu lumini roşii şi albastre.

Unii dintre aceştia au declarat că crezut că este vorba despre o maşină de poliţie nemarcată şi că aceasta s-a strecurat printre coloanele de autovehicule cu sirena pornită.

Starul, în vârstă de 57 de ani, a sosit la arenă pe o motocicletă, pentru a scăpa de traficul aglomerat din vestul Londrei. La 20 de minute după încheierea show-ului, artista a părăsit zona într-o maşină Jaguar de culoare neagră, flancată de alte două automobile.

Conform legii, instalarea de lumini suplimentare pe vehicule şi folosirea acestora poate atrage o pedeapsă de 6 luni de închisoare.

„Nu se mişca nimic şi am văzut o maşină care părea a fi a poliţiei. Claxona şi toată lumea a lăsat-o să treacă. Unii şoferi erau chiar deranjaţi de asta. În maşină, am văzut-o pe Madonna”, a declarat unul dintre fani.

Poliţiştii au spus că vor investiga dacă a fost comisă o infracţiune. „Dacă a fost comisă o infracţiune, şoferul este vinovat, nu pasagerii”, a spus un reprezentant al Scotland Yard.

Purtătorul de cuvânt al Madonnei a refuzat să facă vreun comentariu.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns