MUZ FM

NEWS

Madonna ar putea adopta două fetiţe gemene în vârstă de 4 ani din Malawi

Madonna a primit acordul să adopte două fetiţe gemene în vârstă de 4 ani din Malawi, ştire confirmată de un oficial de la tribunalul din Lilongwe.

În urmă cu o lună, Madonna a negat faptul că vrea să adopte doi copii, deşi a fost surprinsă de paparazi la un tribunal din Malawi.

„Sunt în Malawi pentru a vedea spitalul de copii din Blantyre şi cum decurg proiectele pe care le am cu fundaţia Raising Malawi. Zvonurile cu privire la un proces de adopţie sunt false”, declara Madonna.

Purtătorul de cuvânt al tribunalului din Lilongwe a confirmat însă faptul că Madonna a primit acordul pentru a adopta cele două fetiţe.

Potrivit surselor, cântăreaţa în vârstă de 58 de ani a fost prezentă în sala tribunalului atunci când s-a anunţat decizia judecătorilor. În plus, după darea acestei decizii Madonna va putea să ia cele două fetiţe, Esther şi Stella, cu ea în America.

Fetiţele locuiesc în acest moment în orfelinatul din care Madonna l-a adoptat pe fiul ei, David.

Madonna mai are doi copii pe care i-a adoptat tot din Malawi: David şi Mercy James, dar şi o fată, Lourdes Leon, din relaţia cu Carlos Leon şi un băiat, Rocco Ritchie, cu fostul ei soţ, regizorul Guy Ritchie.

 

Lasă un răspuns