MUZ FM

NEWS

Madonna canta la Ellen toata saptamana!

Madonna isi promoveaza cel mai nou album in stilul clasic, prin aparitia la emisiuni. Saptamana aceasta se transforma in invitatul permanent al lui Ellen Degeneres, iar primul epidos live a fost cu Living for Love.

Madge si-a atuns si de data aceasta dansatorii cu coarne de taur si intreaga tema care se regaseste si in videoclipul Living For Love, insa fara capa care i-a creat atatea probleme la BRIT Awards. La final, a aparut si Ellen, care a completat in stilul caracteristic momentul Madonnei.

Living For Love e primul single lansat de Madonna in mod oficial si promoveaza albumul Rebel Heart. Cantareata a luat la rand showurile de televiziune pentru a-si face cunoscut noul material, atat in SUA cat si peste Ocean, la italieni, francezi sau in Marea Britanie. Albumul a reusit sa aiba vanzari bune in ciuda faptului ca piese mai mult sau mai putin gata au scapat pe net inainte ca artista sa faca macar anuntul oficial ca lanseaza un disc. Si cum un dezastru nu vine niciodata singur, piesele pe care le-a lansat pe iTunes inainte de aparitia Rebel Heart nu au avut vanzari prea stralucite. In plus, la Brit Awards, Madge a cazut intr-un mod deloc artistic, creand o adevarata rumoare in sala. Chiar si asa, Madonna se pregateste de un nou turneu, iar anuntul a generat un val de entuziasm in randul fanilor Reginei muzicii pop.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns