MUZ FM

NEWS

Madonna, „părăsită” de fiul ei adolescent. Motivele ce l-au determinat pe Rocco să plece de acasă

Scandal de proporţii în familia Madonnei. Fiul ei, Rocco, a plecat într-o vizită la tatăl lui şi nu vrea să se mai întoarcă acasă la cântăreaţă. Madonna încearcă să îl aducă înapoi… cu forţa.

Clipe grele pentru Madonna. Fiul artistei, Rocco, a plecat într-o vizită la tatăl lui, Guy Ritchie, în Londra, şi nu s-a mai întors înapoi. Pentru a-l determina să revină în New York, Madonna a determinat un judecător american să emită o hotărâre prin care să îl oblige pe băiat să se întoarcă acasă, de Crăciun, dar Rocco nu a vrut să audă de aşa ceva. El a refuzat să se îmbarce în avionul cu destinaţia New York şi a rămas la tatăl lui, fiind, se pare, foarte supărat pe celebra sa mamă.

Motivele ce l-au determinat să ia o hotărâre atât de drastică sunt, scrie presa internaţională, nenumărate.

Se pare că Rocco s-a săturat să trăiască cu Madonna şi să se supună capriciilor deloc puţine ale acesteia. În ultimele două luni, artista l-a luat cu ea pe Rocco în turneul „Rebel Heart” şi l-a pus să lucreze în culise, chiar dacă el nu îşi dorea acest lucru. De altfel, Madonna a recunoscut în repetate rânduri că îşi învaţă copiii de mici să lucreze, pentru a nu crede că li se cuvine orice doar pentru că sunt moştenitorii unei milionare.

În plus, scrie Daily Mail, artista nu pierdea nicio ocazie de a-i face copilului ei poze în ipostaze stânjenitoare, pe care le posta mai apoi pe internet.
În aceste condiţii, plecarea la tatăl lui, în Londra, a fost o adevărată uşurare şi prilej pentru el să-şi dea seama că nu vrea să mai trăiască lângă mamă. Rămâne de văzut cum se va termina acest scandal şi dacă, până la urmă, Rocco va ceda insistenţelor mamei sale şi se va întoarce acasă.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns