MUZ FM

NEWS

Madonna socheaza din nou! VIDEO incredibil!

Madonna stie ce sa faca pentru a ajunge mereu in centrul atentiei, al discutiilor si al controverselor. Pentru a-si mai face putina publicitate, Regina muzicii pop a mai socat putin lumea, dar si un alt artist, totul intamplandu-se pe scena festivalului Coachella, in fata miilor de fani si a celor care urmareau evenimentul live pe net.

27836BB600000578-3036560-image-m-80_1428910958352

Drake e cel care a beneficiat de data aceasta de serviciile Madonnei, insa nici el nu se astepta la ceea ce s-a intamplat odata ce a adus-o pe Madge pe scena. Rapperul si-a cantat o parte din setlist, iar dupa piesa Madonna a aparut chiar Regina muzicii pop. Dupa cateva piese ca Human Nature, Hung Up si Express Yourself, Madonna l-a luat pe rapperul canadian si l-a sarutat cu pasiune. Nici nu sunt 28 de ani diferenta intre ei, iar dupa ce sarutul s-a incheiat, Drake parea mai degraba dezgustat de experienta decat incantat.

Nu e pentru prima oara cand Madonna socheaza lumea cu un sarut, a facut-o si in 2003 la MTV Music Video Awards, cand s-a sarutat cu Britney Spears si Christina Aguilera, lasand pe toata lumea cu gura cascata. Recent, cantareata declara intr-un interviu ca isi doreste sa il sarute pe Drake si iata ca s-a si intamplat, dar rapperul s-ar parea ca nu a fost la fel de incantat de idee.

sursa: urban.ro

 

Lasă un răspuns