MUZ FM

NEWS

Madonna stârnește zvonuri declarându-și public dragostea față de Sean Penn

Cântăreața americană Madonna și-a declarat dragostea față de Sean Penn în timpul unei recente gale de binefacere, stârnind astfel zvonuri privind o posibilă împăcare cu actorul care i-a fost soț timp de patru ani, relatează EFE

Potrivit mai multor mass-media americane, Madonna a asistat sâmbătă la Beverly Hills (California) la gala anuală a organizației create de Penn pentru a ajuta la reconstrucția Republicii Haiti în urma cutremurului devastator din ianuarie 2012.

Ei s-au fotografiat ținându-se de mână înainte de gală, însoțiți de cei doi copii ai Madonnei, David și Mercy.

Gala a coincis cu publicarea în revista Rolling Stone a controversatului interviu pe care Penn și actrița Kate del Castillo i l-au luat traficantului de droguri mexican Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán în octombrie anul trecut, când acesta era cel mai căutat infractor din lume.

În timpul galei, Madonna a urcat pe scenă și i-a dedicat câteva cuvinte fostului său soț: „Vreau să-ți spun, Sean, că te iubesc. Chiar din momentul în care am pus ochii pe tine și încă te mai iubesc. Mi-aș dori doar să nu mai fumezi atâtea țigări”, a spus ea.

Madonna și Penn s-au căsătorit în 1985 și au divorțat după patru ani, dar mențin o relație de prietenie. Recent Madonna a sprijinit plângerea de defăimare prezentată de Penn împotriva regizorului Lee Daniels, creator al serialului ‘Empire’, în care actorul pretinde despăgubiri de 10 milioane de dolari pentru afirmații care îl acuză de maltratare a femeilor.

În plângerea depusă la un tribunal din New York, cântăreața a susținut că, deși căsătoria cu Penn a fost tumultoasă, ea nu a suferit niciodată abuzuri din partea actorului.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns