MUZ FM

NEWS

Mai goală de atât NU SE POATE! LADY GAGA, COMPLET DEZBRĂCATĂ!

De-a lungul anilor, celebra cântăreaţă a reuşit să şocheze cu apariţiile sale incendiare. Ea a pozat de multe ori în ipostaze provocatoare, însă în revista „Candy” s-a arătat în toată splendoarea ei, fără inhibiţii.

Lady Gaga este una dintre cele mai nonconformiste şi mai excentrice artiste din showbiz-ul internaţional. Lipsită de prejudecăţi, ea nu a ezitat să se afişeze în ipostaze care au lăsat întreaga lume cu gura căscată.
De-a lungul anilor, cântăreaţa nu s-a sfiit să renunţe la haine şi să-şi arate atuurile fizice. Însă, niciodată nu s-a afişat aşa cum a făcut-o pentru coperta revistei „Candy”, ediţia iarnă 2013-2014. Vedeta s-a dezbrăcat complet, arătându-şi părţile intime în toată splendoarea lor.
În imaginea de pe coperta publicaţiei mai sus-menţiionate, lady Gaga apare cu o mustaţă imensă. Este acoperită, doar pe o parte a corpului, de o haină de blană de culoare neagră. cealaltă jumătate a trupului este dezgolită, artista expunându-şi unul dintre sâni şi zona intimă.
Pe sfârc, ea are desenat un scorpion, însă zona intimă se vede în toată splendoarea. Nu se ştie dacă Lady Gaga chiar nu s-a epilat pentru această şedinţă foto sau dacă este vorba doar despre un desen făcut special în zona respectivă. Cert este că imaginea a stârnit vii controverse.
În noiembrie 2013, Lady Gaga a pozat cu un sân la vedere pentru ediţia italiană a revistei „GQ”.