MUZ FM

MAI DAY

Vă mulţumim că aţi fost cu noi la Puhoi 🙂 TOATE fotografiile de la SelfieBox le găsiţi AICI.

Mulţumim şi colegilor de la Prima ORĂ pentru că ne-au vizitat şi ne-au filmat. Mulţumim Alexandrina!

 

Eşti MAI zurliu (ZURLÍU, -ÍE, zurlii, adj. (Fam.) Zvăpăiat, nebunatic; smintit.) decât alţii şi mereu eşti pus pe distracţii? Nu ratezi niciun eveniment din ţară şi nu uiţi niciodatî să-ţi faci selfie?

Mereu asculţi cea MAI bună muzică, iar prietenii te roagă de fiecare dată să le dai şi lor trackurile? Ai şi ghete şi pantofi? Porţi şi cămăşi dar şi tricori şifonate? OK! Atunci fii MAI atent la texte, pentru că următorul text e pentru tine.​

În luna MAI, MUZ FM e MAI mare cu un an, iar asta înseamnă mai multă muzică bună şi MAI multe petreceri. Şi pentru că nu ne putem distra normal în radio, am decis să dăm o petrecere formidabilă în aer liber, să poţi veni tu şi prietenii tăi. Aşadar, pe 1 MAI te aşteptăm în satul Puhoi, Vinăria Asconi, la MAI DAY!!!!

O tonă de surprize şi premii te aşteaptă chiar de îndată ce ai ajuns şi nu uită că la MAI DAY dj-ii MUZ FM vor da muzica MAI tare pentru tine.

 

 

Ca să ne dăm seama că eşti de partea noastră şi să te putem include în guest list-ul MUZFM, îţi lăsăm acest număr de Viber 069 66 77 66 la care să expediezi codul secret:

MUZ FM 4MIDABIL

În schimbul acestui „cod secret”, te premiem cu o sticlă de ceva bunişor pentru tine şi gaşca ta! (Vezi detalii în REGULAMENT)

Ascultă Muz FM, verifică pagina de facebook – muzfm sau chiar muzfm.md, să ştii totul despre MAI DAY… ca nu cumva să ratezi vreun detaliu. În rest… când vii la Puhoi, dă-ţi numele cu voce tare, fă-ţi un mega selfie şi.. fii cel MAI COOL, FANCY, GLAMCY.

Pentru că am scris cam mult şi cel mai probabil ai reţinut doar cuvintele DISTRACŢIE, MUZICĂ, MUZFM, MAI DAY, 1 MAI, ceea ce nu e un indicator slab apropo, îţi zice că te aşteptăm pe 1 MAI la Puhoi, vinăria Asconi, la Aniversarea MUZ FM adică la petrecerea MAI DAY!

Apropo.. despre „ceva bunuişor…”

*

Bilet pentru 1 persoană – ˝Pentru flăcău sau mândră˝ – 150 lei
Bilet pentru 2 persaone – ˝Pereche˝ – 250 lei
Bilet pentru grup de la 4 persoane și mai mult – ˝Gașca veselă˝ – 100 lei/persoană

REGULAMENTUL cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfăşurare a Campaniei “MAI DAY”