MUZ FM

NEWS

Major Lazer revine în atenţia publicului! Vezi aici clipul exotic al noului single „Particula” – VIDEO

Major Lazer revine la influenţele africane odată cu lansarea piesei „Particula”. Melodia primeşte un videoclip filmat în Africa de Sud şi care include numeroşi artişti locali şi nu numai. Un clip exotic, de vacanţă.

Cu beat-uri de pop, EDM şi puţin dancehall, „Particula” va răsuna cu siguranţă în multe cluburi pe final de an. Frizuri afro şi pantalonii evazaţi ne duc în anii 70, doar că aparent în Johannesburg asta se poartă în anul de graţie 2017. Cel puţin conform acestlui videoclip nou. Regia îi aparţine lui Adriaan Luow, cineast sud african care doreşte să ofere o privire alternativă asupra culturii acelei regiuni.

Şi nu e vorba despre latura mai întunecată şi „zeff” proiectată de Die Antwoord. „Particula” pune mare accent pe moştenirea şi influenţele africane. Pentru că am menţionat colaborările de pe această piesă, e cazul să facem şi nişte clarificări. În vreme ce Diplo and co au mixat melodia în calitate de Major Lazer, de track-ul vocal s-au ocupat rapperii sud africani Nasty C şi DJ Maphorisa.

Îşi aduce aportul şi artistul hip hop nigeriano-american Jidenna. Regizorul Luow a declarat următoarele despre clip:

„Am dorit întotdeauna să realizez un film de genul în Johannesburg. A implicat crearea unei lumi ideale în Joburg, care era bazată pe anii 70. Am dorit să dau senzaţia că filmăm un documentar într-o cultură care ar fi putut să se afle într-un oraş unde funk, disco şi Fela Kuti erau peste tot.

Am colaborat cu artişti excelenţi, iar Jidenna a venit tocmai din State, în vreme ce Ice Prince a sosit din Nigeria. E prima oară când lucrez cu sud africanii Nasty C şi DJ Maphorisa.”

Piesa este extrasă de pe EP-ul „Know No Better”, disponibil deja. Single-ul care dă numele discului a avut deja parte de peste 232 de milioane de stream-uri, iar melodia „Sua Cara” a ajuns virala pe YouTube.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Sursa:infomusic.ro

 

Lasă un răspuns