MUZ FM

NEWS

Mama lui Beyonce le-a făcut o surpriză fanilor! Nimeni nu a mai văzut fotografia asta cu artista

Ziua de 4 septembrie a fost una specială pentru Beyonce. Cântăreața a sărbătorit împlinirea a 37 de ani, iar cu această ocazie mama ei a împărtășit cu fanii o imagine deosebită din arhiva personală.

Aniversarea celor 37 de ani o găsește pe Beyonce în cea mai bună perioadă a vieții ei, atât din punct de vedere al carierei, cât și în viața personală. Artista care s-a născut în Houston, Texas, este considerată regina R&B. E are cele mai multe nominalizări la premiile Grammy și este singura care a câștigat prestigiosul premiu de șase ori într-o singură seară. De asemenea, are mai mult de un milion de discuri vândute.

Nu este doar una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar este și una împlinită. Are trei copii, pe Blue Ivy și gemenii Sir și Rumi, cu bărbatul pe care îl iubește și căruia i-a devenit soție în 2008. În ciuda infidelității lui Jay-Z, despre care niciunul dintre ei nu a vorbit, dar pe care amândoi au recunoscut-o în versuri, au ajuns într-un punct al căsniciei lor în care sunt mai uniți ca niciodată. Dovada este turneul comun On the Run II”, pe care artiștii îl susțin în mai multe orașe din lume.

În albumul pe care Beyonce l-a lansat în 2016, „Lemonade“, aceasta își dezvăluie sentimentele și gândurile cu privire la acest subiect, iar Jay-Z, își exprimă prin albumul „4:44“ regretul față de suferința pe care i-a creat-o.

Pentru a marca momentul aniversar, mama cântăreței, Tina Knowles Lawson, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Beyonce de când avea doar 4 luni.

Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant, în care Tina îi mărturisește cât de mult o apreciează și o iubește.

„La mulţi ani celei mai drăguţe, generoase și iubitoare persoane! Incredibilă de asemenea! Mereu te gândești, planifici, analizezi, faci strategii despre cum să faci tot ce atingi mai bun! În această poză aveai deja patru luni şi nici măcar nu îmi puteam controla emoția și mândria și dragostea pe care am simțit-o pentru tine, prima mea născută! Am făcut un jurământ să te iubesc și să te prețuiesc în fiecare zi! Pentru tot restul vieții! Câteodată nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt să fiu mama ta. Zilele în care tu şi sora ta v-aţi născut au fost două dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Bucură-te de ziua asta! Nimeni nu merită mai mult asta! Te iubesc” a spus mama artistei.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns