MUZ FM

NEWS

Mariah Carey a slăbit 20 kg la -110 grade Celsius

E disperată să-şi facă trup de fotomodel! După ce s-a mutat împreună cu miliardarul James Packer, în urmă cu câteva luni, cântăreaţa Mariah Carey a reuşit performanţa de a slăbi 20 kg.

Mariah Carey (45 de ani) e mândră că s-a cuplat cu James Packer (48 de ani) şi îşi spune deja miliardară. E în stare de orice numai să nu îl piardă pe noul ei iubit. Deşi posedă şi ea în conturi 520 milioane $, e foarte încântată că are un partener aşa de bogat. Ca să se asigure că Packer nu se va plictisi de ea, Mariah s-a pus serios pe slăbit, de teamă că slanele pe care le avea îl vor dezgusta pe miliardar. Bucătarul acestuia a primit sarcina să-i gătească numai alimente care nu îngraşă. Vedeta a slăbit însă serios datorită tratamentelor de crioterapie.

“Crioterapia e o procedură prin care se îngheaţă grăsimea, reuşindu-se să se micşoreze stratul adipos cu 25% în numai o oră de expunere la temperatura de minus 110 grade Celsius. Excesul de grăsime dispare după ce este congelat, fiind distrus în mod controlat”, explică medicul american expert în chirurgie plastic, Tony Youn. După şedinţele de “îngheţare”, în mai puţin de 2 luni, rezultatele au început să se vadă.Cântăreaţa e în stare de orice sacrificiu numai să se vadă soţia miliardarului. Ea a mai fost căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (67 de ani), între 1993 şi 1997, şi cu rappaerul Nick Cannon (35 de ani), între 2008-2014, căsnicie din care au rezultat gemenii Monroe şi Moroccan, în vârstă de 4 ani.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns