MUZ FM

NEWS

Mariah Carey, cea mai scumpă divă din lume! Cere O AVERE pentru un cântec!

În vreme ce pe plan personal îi merge prost, fiind la un pas de divorţ, cântăreaţa Mariah Carey “rupe” la capitolul concerte, solicitările numeroase făcând-o să ridice tariful. Pentru a mai rări din cântări, diva a stabilit un onorariu incredibil, ce o face cea mai scumpă din breaslă.

E recunoscută ca fiind cea mai fiţoasă vedetă din lume, dar acum a devenit şi cea mai scumpă, potrivit presei americane. Mariah Carey, care are o avere de aproape un miliard de dolari, nu mai vrea să susţină concerte prea dese şi plătite cu mai puţin, alegând în schimb să meargă la cântări cu ştaif, mai ales private, unde scoate o avere.
Astfel, conform reprezentanţilor ei, Mariah nu se mai dă jos din pat dacă nu primeşte fabuloasa sumă de 250.000 de dolari pentru o singură melodie.

Şi, deşi sunt vremuri grele, de criză, diva nu duce lipsă de solicitări. Se pare că, până la finalul anului viitor, Mariah Carey are nu mai puţin de 20 de concerte private. Jurnaliştii din SUA au ironizat-o pe vedetă, amintindu-i că, în vreme ce mapamondul e măcinat de război, boli şi foamete, ea cheltuieşte anual 250.000 $ doar ca să-şi trimită în vacanţe de lux cei cinci câini pe care îi are.
Mai mult, fotografiile în care ea e ştearsă cu prosopul, după ce iese din mare, de două angajate plătite special pentru această ”misiune”, au făcut înconjurul mapamondului. Tot la capitolul fiţe se înscrie şi angajarea unui bărbat care are datoria să-i arunce guma de mestecat.

Sursa: Libertatea.ro