MUZ FM

NEWS

Mariah Carey luptă cu kilogramele în plus! Vezi dovada – FOTO

Mariah Carey și-a luat revanșa. După ce a pozat în cele mai extravagante și sumare costume pentru o revistă celebră – arătând vizibil mai suplă decât era în realitate – și a fost aspru criticată de fani pentru că a abuzat de Photoshop, dar și după ce a fost blamată pentru că nu se mai îngrijește, este un dezastru vestimentar și are multe kilograme în plus, artista a vrut să demonstreze că poate să redevină Mariah Carey de altădată.

Acceptă-ți corpul, sau mergi la sală!” a fost mesajul incredibil care a făcut-o pe artistă să se gândească din nou la trupul ei și schimbările prin care a trecut în ultima vreme. Așa că Mariah a decis să meargă la sală și să o lase mai moale cu mâncarea nesănătoasă, iar una dintre cele mai recente apariții ale sale au șocat întreg mapamondul.

A slăbit kilograme bune, iar asta este vizibil atât la corp, cât și la față, dar clar nu a scăpat de hainele de prost gust din garderoba sa. Cu toate acestea, pentru cea mai recentă apariție, miercuri, de la un eveniment în care și-a pus amprentele în fața Teatrului chinez TCL din Los Angeles, a purtat o ținută care a avantajat-o, chiar dacă decolteul afișat a fost unul exagerat.

Mariah le-a arătat fanilor că, încet, dar sigur, revine la silueta care a consacrat-o, cu forme bine definite, care să-i permită să poarte orice haine își dorește. Este o pasionată a outfiturilor negre și mulate, iar ținuta aleasă pentru acest eveniment nu avea cum să fie diferită. Mariah a purtat o rochie neagră, strâmtă, cu un decolteu adânc și fusta în formă de lalea, iar pozițiile în care s-a lăsat fotografiată au fost de-a dreptul senzuale.

Cântăreața a avut 18 melodii pe primul loc în topul Billboard, fiind a doua după celebra trupă The Beatles, așa că momentul acesta epic trebuia să fie sărbătorit. Mariah, 47 de ani, a fost strălucitoare, doar trebuie să fie în centrul atenției, așa că din nou, accesorizarea a fost una cu mule pietre sclipitoare – cercei cu diamante, brățări masive și o pereche de sandale din lac. Nici de data aceasta vedeta nu a renunțat la ciorapii de tip plasă, însă per total,  ținuta a fost una bună, spre deosebire de dezastrul vestimentar pe care l-a afișat în ultima vreme.

În timpul filmărilor, Mariah, îmbrăcată într-o asemenea rochie mulată, s-a întins pe jos și s-a pozat în cele mai indecente ipostaze, lăsând la vedere sânii așezați perfect în decolteul adânc.

_________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_________________________________________________________________________

Sursa:okmagazine.ro

Lasă un răspuns