MUZ FM

NEWS

Mariah Carey s-a îngrășat enorm, dar radiază de fericire! Afla motivul – FOTO

Mariah Carey a pierdut lupta cu kilogramele, dar acest lucru pare să nu o afecteze deloc, vedeta fiind îndrăgostită lulea. Dacă în tinerețe era cunoscută ca un sex simbol, diva e de nerecunoscut după ce a pus câteva kilograme bune pe ea.

În ciuda condiției sale fizice vedeta radiază de fericire, motivul fiind noul său iubit cu 14 ani mai tânăr ca ea. Mariah și Bryan Tanaka au fost surprinși cu zâmbetul pe buze ieșind de la o întâlnire romantică la un restaurant de lux din Malibu, Los Angeles.
Diva pop nu ține cont de critica cârcotașilor privind pentru aspectul fizic și se încăpățânează să poarte doar haine mulate, scurte și foarte decoltate. După ce a fost pusă la colț pentru rochia mulată din piele cu o crăpătură imensă de la decolteu până la picior, vedeta a optat și de această dată o rochie scurtă ce îi scoate la vedere celulita pronunțată de pe picioare.

Mariah Carey kilograme iubit rochie

Mariah Carey si noul iubit la iesirea din restaurantul Nobu din Malibu
Foto: Splashnews
Mariah Carey kilograme iubit rochie

Mariah Carey si noul iubit la iesirea din restaurantul Nobu din Malibu
Foto: Hepta

Cu toate acestea, noul iubit nu și-a putut ține departe mâinile de vedetă, acesta fiind mereu un cavaler grijuliu față de ea. Cei doi sunt inseparabili de când artista s-a despărțit de miliardarul James Parker la începutul lunii octombrie, iar sfârșitul fostei relații pare să nu o fi afectat pe divă.

Mariah și noul său iubit s-au cunoscut în 2006, când acesta a fost recrutat ca dansator pentru turneul vedetei, numit Adventures of Mimi.

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns