MUZ FM

NEWS

Marii Câştigători ai Premiilor Grammy 2019.

Cea mai prestigioasă gală a industriei muzicale a stat anul acesta sub emblema puterii muzicii de a schimba destine. Prezentată de una dintre cele mai valoroase voci ale muzicii soul & R&B, Alicia Keys, gala premiilor Grammy 2019 i-a adus în fața publicului pe cei mai talentați și populari artiști ai momentului.

Lady Gaga, Dua Lipa, Drake și Childish Gambino s-au numărat printre marii câștigători ai celei de-a 61-a editii a premiilor Grammy. La eveniment a fost prezentă și Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Marele câștigător al serii a fost Childish Gambino, care a devenit primul rapper din istoria acestei gale care reușește să câștige în categoriile ”Cea mai bună piesă a anului” și ”Cea mai bună înregistrare a anului”, pentru melodia ”This is America”. Acesta a câștigat și în categoriile ”Cel mai bun videoclip” și ”Cea mai bună prestație rap”, însumând astfel patru premii Grammy. Artistul nu a fost prezent la eveniment.

Lady Gaga a câștigat trei premii Grammy, dintre care două pentru piesa ”Shallow”, interpretată împreună cu Bradley Cooper. Acesta, din păcate, nu a putut fi prezent la gală, participând la un alt eveniment prestigios – gala premiilor Bafta.

Cardi B a luat premiul Grammy pentru „Best rap album”, pentru „Invasion of Privacy”, devenind astfel prima femeie premiată la această categorie.

Dua Lipa s-a aflat și ea pe lista câștigătorilor la categoria „Cel mai bun artist debutant”.

Ariana Grande a câştigat la categoria „Cel mai bun album pop” 

Premiat pentru piesa ”God’s Plan”, Drake a oferit un discurs catalogat drept ”ofensator” față de organizatorii Grammy.

„Uitați, dacă există oameni cu job-uri normale care vin la show-urile voastre pe ploaie și ninsoare și își cheltuie banii pe care i-au muncit cu greu, atunci nu aveți nevoie de premii de genul ăsta (Grammy). Vă asigur eu. Sunteți deja câștigători”, a declarat Drake.

Seara a fost deschisă de un discurs emoționant, oferit de gazda galei, Alicia Keys, și de invitatele sale, Lady Gaga, Michelle Obama, Jennifer Lopez și Jada Smith.

„Muzica m-a ajutat întotdeauna să-mi spun povestea. Indiferent dacă ne place muzica country, rap sau rock, muzica ne ajută să ne destăinuim. Ne permite să ne ascultăm unul pe celălalt”, a declarat Michelle Obama.

Sursa: infomusic.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

 

Lasă un răspuns