MUZ FM

NEWS

Maroon 5 renunţă la pop-rock şi intră în zona R&B! Ascultă noul single al trupei, intitulat „Wait” – AUDIO

Maroon 5 continuă promovarea albumului „Red Pill Blues” cu piesa „Wait”. Noul single este compus de solistul Adam Levine în colaborare cu Ammar Malik, ce a mai lucrat cu trupa pentru „Moves Like Jagger”, și cu John Ryan, care a scris și produs piese pentru One Direction.

Wait” este o piesă care duce sound-ul Maroon 5 în zona R&B, influențele electro fiind prezente de asemenea. Melodia este lansată ca single promoțional chiar de Halloween, artwork-ul piesei ilustrând un personaj feminim colorat în stilul benzilor desenate.

Noul album „Red Pill Blues„, ce include piesa „Wait„, dar și melodiile lansate anterior – „Don’t Wanna Know”, „Cold”, ”Help Me Out”,”What Lovers Do” și „Whiskey” -, va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, prin intermediul Interscope Records și a casei de discuri a solistului Adam Levine, 222.

AUDIO: Maroon 5 – „Wait”

Ultimul album Maroon 5, ”V”, a apărut în 2014. Discul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului ”Overexposed”.

_________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_________________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns