MUZ FM

NEWS

Martin Garrix şi David Guetta au lansat o piesă cu stofă de hit! Vezi clipul pentru „So Far Away” – VIDEO

Dupa ce ne-a dat hit dupa hit anul acesta, Martin Garrix a venit cu o noua colaborare, cu producatorul si DJ-ul francez David Guetta. So Far Away e un featuring intre cei doi, cu voci aditionale de la Jamie Scott si Romy Dya.

Evident, piesa are o linie de bass puternica, din care nu lipsesc coardele si sintetizatoarele. So Far Away nu e deloc o piesa noua, fiind lansata in aceasta vara, la Tomorrowland, cand vocea feminina apartinea lui Ellie Goulding. Dupa o serie de discutii intre label-uri si nemultumirea artistei britanice ca versiunea finala nu a ajuns intai la ea, se pare ca Martin Garrix a gasit o varianta mai buna si lansat acum si videoclipul.

In luna august, Martin Garrix a venit si cu prima sa piesa solo dupa o perioada de un an, Pizza, insa el nu a lipsit deloc din topuri in acest timp. A avut super hituri cu Bebe Rexha, In the Name of Love, si cu Dua Lipa, Scared to Be Lonely, iar apoi l-am ascultat cu There for You.

Ce ziceti de clip?

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns