MUZ FM

NEWS

Maya Hawke, fiica actriței Uma Thurman, este star în noul film al lui Quentin Tarantino

Quentin Tarantino i-a oferit un rol tinerei Maya Hawke, fiica Umei Thurman, în noul său thriller `Once Upon a Time in Hollywood`. Actrița în vârstă de 20 de ani, care va juca și în cel de-al treilea sezon `Stranger Things`, se alătură lui Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie în drama care aduce un omagiu ultimelor momente din era de aur a Hollywood-ului, potrivit Deadline.

Plasat în Los Angeles-ul anului 1964, filmul urmărește povestea lui Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și Cliff Booth (Brad Pitt) care încearcă să-și îndeplinească visul de a deveni actori la Hollywood. Se spune că acțiunea ar conține câteva secvențe similare cu `Pulp Fiction`, capodopera lui Tarantino din 1994. `Once Upon a Time in Hollywood` va avea premiera în vara anului viitor.

 

Maya Hawke a debutat în actorie anul trecut, în adaptarea de Crăciun a BBC pentru `Little Women`, interpretând rolul lui Jo March, personajul Louisei May Alcott din clasicul roman cu același nume. Într-un interviu recent, actrița povestește că a primit tot sprijinul de care avea nevoie din partea părinților ei faimoși, Uma Thurman și Ethan Hawke. „Am o relație minunată cu familia mea. Primesc numeroase sfaturi din partea lor în legătură cu foarte multe lucruri”.

Între timp, a fost anunțat oficial faptul că Maya va apărea în sezonul al treilea din `Stranger Things`. Conform Variety, actrița va interpreta rolul unui personaj numit Robin, care, plictisită de rutina vieții din Hawkins, este în căutarea entuziasmului și ajunge să primească ceea ce-și dorește, ba chiar mai mult, după ce descoperă un secret întunecat.

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns