MUZ FM

NEWS

Mesajul Shakirei pentru Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla au primit numeroase mesaje de felicitare după ce Priscilla a adus pe lume o fetiță. Și Shakira a ținut să-l felicite pe fondatorul Facebook.
Cântăreața a ținut neapărat să le mulțumească fondatorului Facebook și soției sale pentru decizia pe care au luat-o de a dona o sumă substanțială din veniturile lor în scopuri caritabile.

”Angajamentul vostru de a face lumea un loc mai bun decât cel pe care l-ați găsit și faptul că-i inspirați și pe alții să ajute la realizarea acestui lucru, (…) arată că succesul, atunci când este împărțit, are un rezultat multiplicat”, a scris Shakira pe contul său de Facebook.

În ziua naşterii primei moştenitoare a co-fondatorului Facebook, acesta a făcut un anunţ la care nimeni nu se aştepta: îşi va folosi aproape întreaga avere, ceea ce înseamnă 45 de miliarde de dolari, în scopuri caritabile.

„Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a afirmat Mark Zuckerberg, pe Facebook.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns