MUZ FM

NEWS

Michael Douglas a mințit o lume întreagă!

După ce a anunţat că are cancer la gât, actorul Michael Douglas a iscat vâlvă cu vechile, dar şi recentele lui declaraţii.

În ultimul interviu acordat prietenului său Samuel L. Jackson, Michael Douglas face o dezvăluire uluitoare: a minţit în legătură cu tipul de cancer cu care a fost diagnosticat.

„Chirurgul mi-a spus să spun că este cancer la gât. L-am întrebat de ce și mi-a răspuns că dacă nu merge bine, îmi voi pierde o parte din falcă și limba, așa că am fost de acord”, a declarat Douglas.
Actorul a mai mărturisit că a fost teribil de înspăimântat când a aflat că boala sa este într-un stadiu foarte avansat.
Totuşi, acest lucru nu l-a împiedicat să facă unele declaraţii care au stârnit vii polemici. Astfel, Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gât în 2010, a fost citat de publicaţia The Guardian, căreia i-a acordat un interviu, în care a spus că tipul său de cancer a fost cauzat de viaţa lui sexuală.
Actorul a fost întrebat dacă, ţinând cont de boala sa, regretă numărul mare de ani în care a fumat şi a consumat alcool, iar el a răspuns: „Nu. Fără a intra în detalii, acest cancer specific este cauzat de virusul papiloma uman (HPV) şi provine din practicarea cunilingusului”.

Lasă un răspuns