MUZ FM

NEWS

Michael Schumacher VA FI OPERAT DIN NOU!

Starea lui Michael Schumacher este departe de a fi stabilă. Pilotul accidentat grav la schi se află în continuare în comă indusă, iar medicii au anunţat că acesta mai are nevoie de încă o intervenţie chirurgicală.

Michael Schumacher se află în comă indusă de trei săptămâni, însă starea lui nu s-a îmbunătăţit. Presa din Germania, citată de ziare.com, anunţă că Schumacher are nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, una extrem de periculoasă. Asta după ce luni doctorii care au grijă de fostul mare campion de Formula 1 i-au găurit o mică parte a craniului pentru a elibera din presiunea acumulată în zona creierului. Doctorii francezi au vrut să descopere care sunt zonele creierului afectate în timpul accidentului de la schi.
Acum, medicii de la Grenoble au vorbit fără menajamente şi despre urmările accidentului nefericit în care a fost implicat Schumacher, iar previziunile sunt sumbre. „Chiar dacă va supravieţui, nu va mai fi Schumacher pe care îl ştiţi. O va lua de la capăt”, a declarat medicul britanic Richard Greenwood, de la Spitalul Homerton din Londra.
Pe lângă riscul de a nu-şi mai aminti nimic, Schumacher e în pericol să rămână bolnav mintal sau chiar să moară prematur.